Studiomusiker och sologitarrist

 

Studiomusiker

 

Jag gör en del jobb som studiomusiker och har medverkat på flera låtar som har släppts på Giant Records som är ett av Warner Music's skivbolag. Här är en lista på de låtar som är släppta på Giant Records hittills:

  • Waiting For The Sun - Simon Erics
  • More - Andreas Weise
  • Where Do I Belong - Simon Erics
  • Walk With Me - Simon Erics

Jag har medverkat  på fler låtar som väntar på att släppas av skivbolag och kommer att uppdatera denna sida allt eftersom låtarna kommer ut.

 
 
 
 

Våren 2015 fick jag i uppdrag av ABB Alingsås att skriva och spela in musik till en presentationsfilm som de höll på med. Här är resultatet.

 

Sologitarrist

 

Jag spelar välkända melodier arrangerade för sologitarr så väl som egna kompositioner och improvisation. Det passar utmärkt i konsertform så väl som på bröllop och begravningar och jag får ofta önskemål om instrumentalmusik i samband med någon samling eller presentation.

 
 

Hösten 2016 släppte jag en digital skiva som heter "Sov lilla vide" med välkända barnlåtar som jag arrangerade för instrumental gitarr. Skivan är tänkt att kunna användas för att hjälpa barn och vuxna att varva ner och har spelats i svt. Skivan finns att streama eller köpa på de flesta stora musiktjänster så som Spotify,  Deezer, iTunes, Amazon mm.